BørneSundhedsVejledning

Jeg er i gang med at uddanne mig til BørneSundhedsVejleder, en bred uddannelse med øje for børns naturlige sundhed. Uddannelsen forventes afsluttet i februar 2022, hvorefter jeg kan kalde mig BørneSundhedsVejleder.

 

Få vejledning til at hjælpe dit barn med de mest almindelige børnesygdomme og problematikker – måske døjer dit barn med ondt i maven, forstoppelse eller andre fordøjelsesproblematikker, gentagne forkølelser med snot og hoste, øreproblematikker, dårlig søvn, børneeksem, astmatisk bronchitis eller lignende.

Listen med problematikker i småbørnsfamilierne kan være lang, men der er ofte helt naturlig hjælp at hente til at afhjælpe problematikken og derved øge barnets trivsel.

Ved at øge dit barns trivsel, hjælper du hele familiens trivsel

Jeg er ikke uddannet indenfor medicin og vil til enhver tid opfordre dig til at tage kontakt til din praktiserende læge for at få barnet undersøgt, hvis barnet fejler noget alvorligt, eller du er i tvivl omkring medicinsk håndtering.

 Som BørneSundhedsVejleder har jeg fokus på HELE barnet og har derfor også brug for viden om jeres vaner og rutiner fx i forhold til kost, søvn osv.

Før en vejledning får du derfor tilsendt et spørgeskema, som skal returneres SENEST 1 uge inden vi mødes, og jeg kan derefter rådgive jer.

Ofte kan det blot mindre ændringer, der kan gøre en stor forskel  – det kan fx være bestemte fødevarer, der med fordel kan udskiftes med andre, eller det kan være et extra specifikt vitamintilskud i en periode, der kan afhjælpe netop dit barns problematik. Andre gange er det optimalt at kombinere vejledningen med kropsterapi..

Der kan være mange forskellige grunde til at din baby er udfordret, det kan fx være en problematisk graviditet eller fødsel, der har påvirket baby’s trivsel – fx kan baby have en favoritside at kigge til og dermed spændinger i nakken, hvilket kan påvirke både fordøjelse og måske også sutteteknik ved amning.

Uanset problematikken arbejder jeg helhedsorienteret og med fokus på hele barnet og dets iboende sundhed –  sammen finder vi lige præcis dén løsning, der passer bedst ind i jeres familie med hensyn til øvrige vaner og rutiner.

Da jeg har mange års erfaring med at behandle babyer og børn i klinikken med både Zoneterapi og Kraniosakral Terapi, er også muligt at tilkøbe kropsterapi til både baby og mor ved problematikker, hvor det giver mening at afhjælpe eventuelle fysiske spændinger eller lignende og samtidig støtte barnets sundhed dén vej også.

Kontakt mig gerne for yderligere information, også meget gerne hvis du blot er nysgerrig på at høre lidt mere om, hvad jeg som BørneSundhedsVejleder kan hjælpe dig og din familie med.

Hvordan foregår en BørneSundhedsVejledning?

Når du booker tid til en BørneSundhedsVejledning, skal du inden vores samtale udfylde et spørgeskema med udgangspunkt i barnets forløb, symptomer, kost osv.

Dette er mit udgangspunkt for at hjælpe dit barn bedst muligt og ligger samtidig til grund for min vejledning og anbefalinger til at støtte op om dit barns naturlige sundhed.

Skemaet skal returneres til mig senest 1 uge inden vores aftalte tid.
Vejledningen kan enten foregå i min klinik, eller vi kan afholde et online-møde, så du i ro og mag kan sidde hjemme i sofaen imens og ikke behøver at planlægge en tur ud af huset, børnepasning til andre søskende eller lignende.

Vi aftaler et tidpunkt for Vejledningen, og du får tilsendt et link til en sikker platform, hvor vi mødes.

Du får udleveret eller tilsendt mine anbefalinger og eventuelle mulige ændringer, og vi aftaler en ny tid til 15 minutters telefonisk opfølgning 4-6 uger efter første samtale.

Ofte er det nok med en enkelt aftale incl telefonisk opfølgning, men der er naturligvis også mulighed for at booke tid til en udvidet opfølgning og vejledning.

Jeg glæder mig til at høre, hvordan jeg kan hjælpe dit barn og din familie. 

tryKKe fødder – her er du i gode hænder!

 

Oversigt over behandlinger

Zoneterapi

Ansigtszoneterapi

Øreakupunktur

Massage

Kranio sakrat terapi

MediYoga