Eva Stubberup

Mit navn er Eva Stubberup, indehaver af tryKKe fødder.

Jeg er RAB-godkendt  Zoneterapeut og Kranio Sakral Terapeut og er generelt fascineret af at arbejde med krop og sind.

tryKKe fødder er beliggende i rolige omgivelser helt centralt i Skanderborg midtby.

Min vej til at starte som
selvstændig alternativ behandler

Min vej til at starte som selvstændig alternativ behandler har været en lang og mangeårig personlig rejse, før jeg til sidst ikke kunne overhøre behovet for at skifte branche og fylde mit liv med noget, som lå mit hjerte endnu mere nært.
Jeg stiftede selv bekendtskab med Zoneterapi og KranioSakralTerapi for mange år siden efter en bilpåkørsel med en piskesmældslæsion til følge. Behandlingerne gjorde en massiv forskel for mig og satte dybt aftryk i mig.

Mine tvillingedrenge er født præmature godt 7 uger før termin og fik efterfølgende rigtig god hjælp af en dygtig zoneterapeut. Effekten af behandlingerne fascinerede mig så meget, at jeg sprang ud i selv at tage uddannelsen ovenpå en længere stress-sygemelding.

Min erhvervsmæssige baggrund i det private erhvervsliv med mange års erfaring indenfor både administration, salg og HR giver mig en naturlig tilgang til udover at tilbyde behandling til private klienter også at kunne tilbyde professionel personalepleje i virksomheder.

Min tilgang til både krop og sind er helhedsorienteret. Min verden er dynamisk og altid i bevægelse – en del spændende uddannelser og kurser er tilføjet siden min opstart af tryKKe fødder, og jeg er altid nysgerrig på videre udvikling og yderligere fordybelse.

Uddannelse og kurser

2010 – SORS øreakupunktur

2011 – Zoneterapeut, Eksamineret og RAB-godkendt

2011 – Massage-terapeut

2011 – Ansigtszoneterapi / ansigtsreflexologi

2015 – BioDynamisk Kranio Sakral Terapi – herunder Børnekurser

2016 – MediYoga Coach Stress- og Udbrændthed

2017 – MediYoga Instruktør

2020-2022 – under uddannelse som BørneSundhedsVejleder

Titlen RAB-godkendt behandler

Jeg er RAB-godkendt  Zoneterapeut og Kranio Sakral Terapeut
‘RAB’ er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler og er en beskyttet titel, der signalerer kvalitet og sikkerhed for dig som klient.
RAB godkendelsen betyder,  at jeg som behandler lever op til en række krav uddannelsemæssigt, etisk og til god klinisk praksis, mens du som klient samtidig får mulighed for at opnå tilskud til din behandling via Sygeforsikring Danmark. Zoneterapi ved tryKKe fødder er tilskudsberettiget via Sygeforsikring Danmark – læs mere her.

Alle tilknyttede behandlere hos tryKKe fødder har denne RAB-godkendelse.