Virksomhedsaftale

Lad tryKKe fødder tage hånd om medarbejderne. 

Det er tid til at tænke i helheder, både når det drejer sig om at tiltrække nye medarbejdere, men også fastholde de gode medarbejdere, virksomheden allerede har! Lad os arbejde sammen om at øge medarbejdernes fysiske og mentale trivsel. Vi tager hånd om medarbejdernes velbefindende med en bred vifte af behandlingsmuligheder i værktøjskassen, så vi både kan behandle og forebygge ømme skuldre, rygsmerter, nedsat bevægelighed i nakken, gentagne hovedpiner og migræneanfald og meget andet. 

Medarbejderne ER virksomhedens nøgleresource – det er derfor absolut sund fornuft at investere i medarbejderne og deres sundhed. Resultatet vil både kunne mærkes i dagligdagen i det fysiske og psykiske arbejdsmiljø samt aflæses på regnskabets bundlinje i form af øget effektivitet og trivsel på arbejdspladsen samt færre sygedage.

Med en aftale om Personalepleje hos tryKKe fødder er dine medarbejdere i gode hænder!

Oversigt over behandlingsformer

Læs mere om de specifikke behandlingsmuligheder der tilbydes, ved at trykke på ikonerne herunder eller under top-menuen.

Zoneterapi

Ansigtszoneterapi

Øreakupunktur

Massage

Kranio sakral terapi

MediYoga

Hvorfor vælge tryKKe fødder?

Hos tryKKe fødder får din virksomhed en aftale om Personalepleje, som udover den forebyggende indsats også yder hurtig og aktiv skadesbehandling på stedet, altså ude hos jer i virksomheden.

Virksomheden opnår:
 • et bredt udbud af behandlingsmuligheder
 • behandlingtilbudet skræddersyes og tilpasses specifikt jeres behov og ønsker
 • forebyggende stressreducerende indsats
 • mulighed for akut stressreducerendebehandling, hvis en medarbejder sygemeldes med stresssymptomer
 • hurtig skadebehandling
 • forebyggende behandling
 • færre sygedage
 • øget effektivitet
 • øget fysisk og psykisk arbejdsmiljø
 • generel større tilfredshed på arbejdspladsen
tryKKe fødder tilbyder:
 • en bred vifte af behandlingsmuligheder; zoneterapi, massage, øre-akupunktur, kraniosakral terapi, akupunktur, MediYoga, sportsskadebehandling.
 • erfarne behandlere/terapeuter som alle er *RAB-godkendte.
 • fradragsberettiget behandlingstilbud
 • in house-behandling

* RAB = Registreret Alternativ Behandler.
Din garanti for en veluddannet behandler/terapeut som lever op til branchens gældende regler og krav om videreuddannelse indenfor det pågældende fag.

Alle tilknyttede behandlere hos tryKKe fødder har denne RAB-godkendelse.

Hvordan

Vi skræddersyer aftalen om Personalepleje, så den passer præcis til virksomhedens behov. Det kan være alt fra en ugentlig eller en månedlig behandlingsdag alt efter virksomheden størrelse og antal medarbejdere. Aftalen kan laves som bruttolønsaftale, klippekortsordning eller være helt eller delvist medarbejderbetalt.

Behandlingerne er fradragsberettiget for virksomheden.

 

Hvor

In house – personalepleje betyder også, at der kan spares tid og dermed penge, når en medarbejder ellers skulle have taget fri for at komme til behandling ude af huset = større effektivitet.

Virksomheden stiller et egnet lokale til rådighed, hvor vi kan opstille en mobil behandlerbriks. Er der ikke mulighed for et fast lokale hver gang, kan briksen slåes sammen og sættes væk indtil næste besøg hos jer.

Hvem

Der er mulighed for at få tilknyttet en eller flere faste behandlere med forskellige behandlingsspecialer. Alle tilknyttede behandlere er uddannede Zoneterapeuter og tilbyder desuden massagebehandling som basistilbud – derudover kan tilvælges specialer som akupunktur, kraniosakral terapi, sportsskadebehandling, MediYoga.
Fælles for alle behandlere er, at vi er fascinerede af og arbejder effektivt med kroppens store grundliggende resourcer for at finde balance igen. Alle har solid erfaring med at behandle i virksomheder.

Udvalgte referencer

Vi er rigtig glade for at have tryKKe fødder og Eva Stubberup hos os hver 14 dag. Eva er utrolig venlig, kompetent, imødekommende og rigtig god til at give tilbagemelding efter behandlingen.

Efter endt behandling er der faldet en dejlig ro over en, og man er klar til at fortsætte dagens arbejde😊

Vi i Sydbank, Aarhus afdeling kan varmt anbefale personalepleje ved tryKKe fødder.

Man får her en professionel behandling. Eva er rigtig god til at give en god, lindrende og dybdegående massage.

Frie Skolers Lærerforening har siden år 2015 benyttet tryKKe fødder v/ Eva Stubberup hver 14. dag.

I en stresset hverdag, er det virkelig dejligt med en halv times behandling af dygtige og imødekommende behandlere.

Vi er meget glade for ordningen og kan varmt anbefale tryKKe fødder til andre virksomheder.