Tarmen og Fordøjelse

Dit barns fordøjelse og afføring fortæller, hvordan tarmens tilstand er. Størstedelen af vores immunforsvar sidder i tarmen, faktisk hele 60-80%.

Du kan derfor støtte og øge dit barns generelle sundhedstilstand og immunforsvar ved at være opmærksom på både dit barns kost og afføringsmønster, konsistens, hyppighed osv.

Luft i maven, gråd, eksem, snot, hoste, luftvejsproblematikker og ondt i ørerne/mellemørebetændelse kan alt sammen være tegn på, at dit barn er udfordret på sin fordøjelse og tarmens tilstand.

En svær eller langvarig fødsel hvor baby fx har stået fast i bækkenet eller på anden vis fået trykket kraniet, nakken eller en arm der har siddet skævt og medført spændinger og nedsat bevægelighed, kan også have indflydelse på fordøjelsen. Ligeledes hvis dit barn er født præmaturt, ved kejsersnit eller har haft behov for medicin i sin første levetid.

Her kan det være en god idé også at tilføje kropsbehandling enten i form af Zoneterapi og/eller Kraniosakral Terapi for at afhjælpe de fysiske spændinger, og lindre det ubehag der følger med.

← Tilbage

Oversigt over behandlinger

Zoneterapi

Ansigtszoneterapi

Øreakupunktur

Massage

Kranio sakrat terapi

MediYoga