Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapien udføres via manuel stimulation af zoner og punkter i ansigtet. Metoden praktiseres på samme måde som fodzoneterapien.
Først foretages en undersøgelse og diagnose, hvor ubalancer vurderes individuelt ved gennemførelse af en basebehandling. Derefter efterbehandles via stimulering af punkter som er kombineret ud fra orientalske teorier og meridianteorien samt viden om det centrale nervesystem.

Ansigtszoneterapien er en moderne teknik, reformeret og ændret ud fra den orientalske medicins grundprincipper, antikke indianske behandlingsformer, sammenfattet med neuro-anatomiske observationer.

Ansigtszoneterapien går direkte ind og påvirker sansenerverne og hjernecentrenes funktion

Ved stimulering af neurologiske- og akupunktur punkter i ansigt og kranie, sendes impulser via centralnervesystemet til hjernen, og ansigtszoneterapien går direkte ind og påvirker sansenerverne og hjernecentrenes funktion. Herved reguleres den kemiske proces, blodkredsløbet og også  den psykiske balance reguleres.

Praktisk

Der beregnes en time til behandlingen.

Det vil være en fordel at møde til behandlingen uden make-up.

Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand ovenpå behandlingen – også når du kommer hjem – da dette hjælper kroppen med at rense ud.

Der kan forekomme en eller flere af følgende reaktioner ovenpå behandlingen: mere energi, træthed, øget vandladning – grumset urin pga. udrensning af affaldsstoffer –  øget tarmfunktion eller kortvarig opblussen af tidligere ubehandlede ubalancer.

Ansigtszoneterapi er en moderne terapiform, hvis rødder strækker sig mange tusinde år tilbage, både i ægyptiske, orientalske og indianske samfund

Hvad er ansigtszoneterapi godt for?

Den blide og beroligende ansigtszoneterapi styrker den fysiske og psykiske sundhed, og er en af de mest afslappende og beroligende behandlinger der findes.

Ansigtszoneterapi virker harmoniserende på krop og sjæl og kan via den psykologiske dybdeafspænding medvirke til at få løst op for traumer.

Ansigtszoneterapi virker styrkende på immunforsvaret og kan afhjælpe forskellige skavanker og lidelser som f.eks. hormonelle ubalancer som kan forekomme i pubertet og overgangsalder, barnløshed, allergi, uro, angst, stress, depression, adfærdsvanskeligheder, eftervirkninger efter hjerneblødning m.m.

Ansigtszoneterapi anbefales mennesker i alle aldre. Som et plus for de voksne kan nævnes at en positiv bivirkning ved ansigtszoneterapien er at idet behandlingen fremmer blodgennemstrømningen, opstrammes ansigtets muskler, så du bevarer eller forøger spændstigheden i dit ansigt.

Ansigtszoneterapi er også en god behandlingsmetode til børn, f.eks. ved indlæringsvanskeligheder eller hyperaktivitet som følge af stress. Også det stille barn, der går alene i tavshed med sine problemer fx. i forbindelse med forældrenes skilsmisse kan finde lindring og fred i tankemylderet med Ansigtszoneterapi.

Oversigt over behandlinger

Zoneterapi

Øreakupunktur

Massage

Kranio sakrat terapi

MediYoga

Børnebehandlinger