Allergi, eksem og smerter

Når barnet får allergi og/eller eksem er vi også nødt til at tale om Kost, Fordøjelse og Tarmflora.

Vidste du, at hver 3. danske barn har allergi, eksem eller høfeber?!

Huden er ifølge traditionel kinesisk medicin vores 3. lunge. Det er hér vi renser de affaldsstoffer og ubalancer ud, som ikke kan slippes helt med hverken afføring, urin eller via luftvejene men i stedet kommer til udtryk via slim og snothuden.

Måske er der blot tale om at undgå eller udskifte få bestemte drikke- eller fødevarer, ændre til et andet mærke Modermælkserstatning og/eller tilføje specifikke vitamintilskud og gode fedtstoffer. Når dit barn fx får eksem eller andet hududslet giver det god mening at finde ud af og behandle årsagen at fordøjelsen ikke er velfungerende, istedetfor fx at nedsætte smerter og ubehag med Panodil og hormoncreme.

Når vi taler kostomlægning, vitaminer og tilskud, lægger vi sammen en plan for barnet, der er overskuelig og passer for jeres families ønsker og vaner.

Børn skal ikke have smerter unødigt.
Det er individuelt, hvordan og i hvor høj grad vi oplever smerter – én ting er dog sikkert, græder dit barn eller viser på anden vis at det har ondt, kalder det på din opmærksomhed og har behov for ro og tryghed. Det er ikke altid blot en løsning at give en Panodil – der findes andre alternativer, både Homøopatiske midler og kropsbehandling, der på en blid måde og uden bivirkninger kan lindre dit barns ubehag.

← Tilbage

Oversigt over behandlinger

Zoneterapi

Ansigtszoneterapi

Øreakupunktur

Massage

Kranio sakrat terapi

MediYoga