MediYoga

Vi har travlt alle steder og løber ofte alt for stærkt i vores hverdag. Det påvirker både overskud og performance på arbejdspladsen. Jeg har valgt at uddanne mig både MediYoga Instruktør og MediYoga Coach i Stress og Udbrændthed, da jeg som mangeårig behandler oplever et øget behov for en øget kropsbevidsthed – en væren tilstede hjemme i sig selv – samt et øget behov for at mærke hvad bevidst vejrtrækning betyder for både vores mentale og fysiske overskud.

 MediYoga går godt i tråd med mine øvrige behandlingstilbud og tilbydes pt som Personalepleje ved virksomhedsaftale.

MediYoga er blandt andet velegnet ved :

  • stress
  • smerter i bevægeapparatet, også kroniske
  • søvnbesvær
  • hormonelle ubalancer
  • let depression
  • forhøjet blodtryk

Blid terapeutisk Yoga

MediYoga er forskningsbaseret terapeutisk yoga udviklet i Sverige til både forebyggende og behandlende brug i sundhedsvæsenet. MediYoga udspringer af den mere end 5.000 år gamle Kundaliniyoga og består af vejrtrækningsteknikker, enkle blide yogaøvelser og meditation.

ALLE kan udføre MediYoga uanset fysisk formåen, da alle øvelser kan udføres såvel på yogamåtte som på en stol. Der kræves ikke forudgående kendskab til hverken yoga eller meditation for at kunne udføre MediYoga, blot en naturlig nysgerrighed indadtil og et åbent sind.

tryKKe fødder tilbyder pt MediYoga som en del af tilbudet om Personalepleje til virksomheder og kan også bookes som workshop.

For yderligere information kontakt mig på  tlf: 42273422 og få et uforpligtende tilbud til dine medarbejdere.

Oversigt over behandlinger

Zoneterapi

Ansigtszoneterapi

Øreakupunktur

Massage

Kranio sakrat terapi

Børnebehandlinger